woensdag 21 december 2011

mijn eerste blog

Alle begin is moeilijk. 
Lees graag berichten van enthousiaste textiel mensen. Daar voel ik me bij thuis. Zelf ben ik een hobby weefster en spinnen doe ik ook graag. Ben ook een sokken breister en eigenlijk ben ik van vele markten thuis. Jarenlang heeft alles op een laag pitje gestaan omdat ik full time werkzaam was in het onderwijs en ook de huishouding draaiend moest houden.
Nu ben ik met pensioen en heb de draad letterlijk weer op gepakt. Al die tijd had ik wel materialen verzameld. Met weven ben ik in 2008 weer begonnen en in het begin kon ik mijn materiaal in 1 kratje houden......'.Wacht maar', zei mijn vriendin en ja ze heeft gelijk gekregen. Inmiddels heb ik een kamer ingericht met materiaal in VELE kratjes. Weefsters zijn verzamelaars.
Heerlijk om te doen. Ik vind het zo rustgevend: Je hebt geduld en doorzettingsvermogen nodig. 
Ben van plan om regelmatig iets van me te laten horen. Moet natuurlijk deze weblog nog aankleden, maar dat moet ik nog even bekijken hoe dat werkt. 
Deze theedoek heb ik als eerste werkstuk gemaakt om er weer in te komen; het was het begin van een geweldige hobby waar ik dagelijks van geniet.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om nu de tijd te hebben voor hobbies!
  Veel plezier met weven. Ik wacht met belangstelling je nieuwe creaties af en ben ook gelijk maar volger geworden.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie op mijn blog. Ik ben een beetje nieuwsgierig, dus ging ik kijken of jij ook een blog had. En jawel hoor, nog maar pas begonnen.. Wat leuk om je hobbies weer op te pakken. Ik ga je volgen en ben benieuwd naar wat er allemaal komt!
  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk dat je blogjes gaat schrijven!! ik zal je volgen en hoop ik lezen hoe alles in bommelstijn gaat. groetjes as

  BeantwoordenVerwijderen